Skip to content Skip to footer
Ем Дом Мебели - където

Иновациите срещат Ергономията

Добре дошли в ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ, където иновациите се срещат с ергономията в изработката на мебели по поръчка за вашия дом, офис или хотел. Стремим се към съвършенството и затова имаме за цел да изберем най-подходящите решения за вашия интериор.

Нашата мисия е да създаваме пространства, които отразяват вашата личност, като гарантираме, че всяка стая ще има невероятен стил и ще осигурява комфорт. От кухни и спални по поръчка до детски стаи, мебели за всекидневна и офис и хотелско обзавеждане по поръчка, ние изработваме всичко с изключително внимание към детайла.

Ем Дом Мебели - където

Нашите постижения

С повече от 10 години опит в индустрията, нашият екип предоставя експертиза във всеки проект. Вниманието към детайлите гарантира, че всяка мебел се вписва перфектно във вашия интериор, като освен стил ще осигури и максимален комфорт.

0 +
Завършени проекта
0 +
Години опит
0
Години гаранция
0 %
Гарантирано качество
Посветени на осигуряването на

Най-високо качество

ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ използва първокласни материали и механизми, произведени от лидери в мебелната индустрия. Нашата широка гама от цветове и текстури предлага безкрайни възможности за вашето въображение.

Влезте в нашия специален шоурум, където можете да видите качеството на материалите, финеса на мебелните аксесоари и удобните матраци. Освен това, избрани мебели, направени по поръчка, са изложени, осигурявайки ви шанс да разгледате нашите невероятни предложения.

В допълнение към нашата широка гама от

Мебели по поръчка

предлагаме и подбрана селекция от първокласни аксесоари и акценти, които да допълнят вашите пространства. Нашите решения са прекрасна опция, за да подобрят атмосферата на вашия дом или офис.

Разбираме, че декора на вашия дом е отражение на вашата личност. Ето защо нашият екип от опитни дизайнери работи в тясно сътрудничество с вас, за да превърне визията ви в реалност. Независимо дали желаете по-класическа естетика или модерен, минималистичен интериор , ние разполагаме с експертизата да вдъхнем живот на вашите мечти.

Като доказателство за нашия ангажимент към качеството, всички наши мебели имат гаранция. Ние подкрепяме издръжливостта на нашите творения, осигурявайки ви спокойствие и увереност във вашата инвестиция.

В нашата модерна

Производствена база в София

всяка мебел е старателно изработена според вашите точни спецификации. Това, което ни отличава, е нашата изградена синергия между дизайнери и експерти по монтажа, която не оставя място за грешки. Този синхронизиран работен процес гарантира, че всеки проект се изпълнява отговорно.

ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ е много повече от обикновена мебелна компания; ние сме вашите партньори в оформянето на пространства, вдъхновени от вашето въображение.  Създайте невероятно решение за своя интериор с нашите дизайни, които съчетават естетика и функционалност. Позволете ни да вдъхнем живот на вашата визия!

Изберете МЕБЕЛИ ЕМ ДОМ за комплексно обзавеждане, където всяка мебел разказва история за страст, креативност и елегантност.

Усетете разликата, която

могат да направят при превръщането на Вашия дом в уютно и красиво пространство.

Изберете МЕБЕЛИ ЕМ ДОМ за комплексно обзавеждане, където всяка мебел разказва история за страст, креативност и елегантност.

Усетете разликата, която

могат да направят при превръщането на Вашия дом в уютно и красиво пространство.

Ем Дом Мебели © 2024. Всички права запазени