Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Изработване на гардероби по поръчка, съобразени с начина ви на живот

Ние от ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ разбираме първостепенната роля на мебелите във всеки дом, особено когато става въпрос за съхранение на вещи и дрехи на едно семейство. Нашата компания е специализирана в производството на гардероби по поръчка с невероятни дизайнерски идеи, които интегрират този елемент в различни жилищни пространства.

Гордеем се с производството на разнообразен набор от гардероби по поръчка. Нашите опитни дизайнери могат да адаптират всяка нестандартна ниша  в практична, елегантна мебел. Тези гардероби служат за двойни цели, действайки не само като решения за съхранение, но и като стилни акценти във вашия дом.

Елегантен дизайн по поръчка

Всеки гардероб по поръчка, който създаваме, е уникален и завършен с елегантен дизайн, който допълва с цялостната визия на вашия интериор.

Осигурен комфорт

За да повиши комфорта ви, EM HOME FURNITURE предоставя широка гама от аксесоари за вграждане. От държачи за панталони, колани, вратовръзки и обувки до кошници за пране и лифт лостове, тези обмислени допълнения подобряват функционалността на вашия гардероб. За оптимално удобство предлагаме вградено LED осветление, в комплект с възможност за сензорно активиране.

Персонализирани функции, които отговарят на вашия стил:

Изберете между плъзгащи се врати, врати с панти или стандартно отваряне според вашите предпочитания. Вратите могат да бъдат изпълнени с изцяло огледални повърхности или с принт мотив по избор. Ние също така предлагаме гардеробни врати, изработени от комбинация от масивни материали и огледални или стъклени детайли. За гардеробите по поръчка предоставяме широка гама от материали, включително MDF, ЛПДЧ плоскости, боядисано стъкло и огледала в различни цветове.

Дълготрайна употреба:

Осигурявайки издръжливост, нашите изработени по поръчка гардероби разполагат с висококачествен обков от водещи компании за мебелен обков, включително Hettich, SEVROL и Hafele.

Насладете се на перфектното съчетание на функционалност и стил с нашите специално изработени гардероби, предназначени да подобрят естетическите и практичните аспекти на вашето пространство.

Ем Дом Мебели © 2024. Всички права запазени