Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Преобразете пространството си със спални комплекти по поръчка

Истинският дом се отличава с наличието на добре обзаведена спалня – място за почивка, четене или работа на лаптоп. Признавайки ключовата роля, която това пространство играе във вашето ежедневие, ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ изработва спални комплекти по поръчка, които осигуряват спокойствие и комфорт. Нашите мебели, съобразени с най-новите тенденции в индустрията, са проектирани да се погрижат за вашите  предпочитания, превръщайки без усилие всички нестандартни или ограничени пространства в мечтаните спални.

Съобразени с вашия стил:

Със спалните комплекти по поръчка на вие се превръщате в художник на вашето пространство. Независимо дали клоните към спалня в стил Прованс или Тоскана, класическия английския чар или изчистените линии на минимализъма и модернизма, ние имаме дизайни, които да допълнят вашата визия. Дори в компактните спални, ние безпроблемно съчетаваме малки мебели с максимална практичност и съвременни аксесоари, създавайки спокойна и приятна атмосфера.

Леглото като акцент:

Несъмнено акцентът на всеки спален комплект е леглото. Независимо дали са единични или двойни, нашите проекти отговарят на вашите нужди и предпочитания. Ние подчертаваме значението на качествения матрак за спокоен сън, предлагайки широка гама от латексови матраци, известни с доказаното си качество и произведени в България. ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ си сътрудничи с реномирани марки като Magniflex, NANI и PARADISE.

Тапицирани легла по поръчка:

В допълнение към традиционните легла, ЕМ ДОМ  МЕБЕЛИ са специализирани в изработката на тапицирани легла по поръчка. Освен като място за почивка, нашите тапицирани легла служат като мебели, включващи екстри като мини офиси, мини библиотеки, големи приставки за различни предмети, вградено осветление и др.

Насладете се на перфектното съчетание на стил, комфорт и функционалност с нашите персонализирани спални комплекти, проектирани да отговорят на всички ваши изисквания!

Ем Дом Мебели © 2024. Всички права запазени