Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Преобразете дома си с кухните по поръчка на ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ, олицетворение на уюта, удобството и елегантността. Тези кухни, са внимателно проектирани по индивидуални изисквания и съчетават перфектната комбинация от комфорт и изтънченост. Нашата философия за дизайн следва универсални принципи, осигурявайки целенасочено оформление, ефективно съхранение и внимателно планиране на осветлението.

Разгледайте няколко наши кухни по поръчка:
Кухня по поръчка АННА
Кухня по поръчка РЕНЕ
Кухня по поръчка АЛЕКСИЯ

В сътрудничество с лидери в индустрията като Blum, Hettich и HAFELE, нашите кухни разполагат с модерни механизми, позволяващи безшумно и безпроблемно движение на шкафа. Фирмата работи с ЛПДЧ представени от фирми- EGGER, FUNDERMAX, GLAEF SPA,  GLUNZ, SKIN, GETALIT, KAINDL, KRONOSPAN. Предлагаме широка гама от MDF плоскости – фурнир, MDF боя мат или гланц, MDF с широка гама с профилирани врати позволяващи да бъдат мат или гланц. Изберете от наличните опции и добавете персонализиран елемент към вашата кухня.

Нашите кухни са изработени от набор от материали, включително неостаряващ и с главна роля при изграждането на луксозни кухненски мебели, носещи ретро послание е масивният материал. Отдайте се на модерна изтънченост с нашите кухни по поръчка!

В ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ ви каним да разгледате нашите кухни по поръчка, където всеки детайл отразява стремежа към съвършенство. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите идеи и да се възползвате от безплатна консултация. Нашият специализиран екип е готов да ви преведе по пътя към създаването на кухня, която не само отговаря, но и надхвърля вашите очаквания, съчетаваща стил и функционалност. Нека заедно проектираме кухня, която отразява вашия отличителен вкус и създава перфектна среда, в която да приготвяте вкусния ястия за вас и вашето семейство!

Ем Дом Мебели © 2024. Всички права запазени