Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Създаването на пространство, което наистина отразява вашата личност, изисква повече от сглобяване на мебели; това включва изграждането на вашия уникален свят, в който се чувствате защитени и разбрани. Ние от ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ поемаме отговорността да проектираме мебели по поръчка за цялостни интериорни решения, гарантирайки впечатляващ  краен резултат, като ви спестяваме време и усилия.

Нашата намеса се ръководи единствено от вашите желания и идеи, с цел да създадем прекрасен и хармоничен дом. Вдъхновени от вашите мечти, ние вярваме, че съвместно проектираният интериор, ще донесе щастие на вас и вашето семейство.

В крак с най-новите тенденции в мебелното производство, нашите проекти съчетават вашите изисквания с модерни акценти, което води до стилен, елегантен и креативен дом. Всяко интериорно обзавеждане, което създаваме, обръща внимание на най-малките акценти и аксесоари, отразяващи вашата уникална личност.

ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ се отличава с предоставянето на цялостни интериорни проекти, предлагайки услуги, които включват оразмеряване на жилищната площ и предоставяне на 3D визуализации, осигурява професионален строителен екип, производство и монтаж на мебели по индивидуален проект, изграждане на осветителни линии във всяка зона и свързване на всички ел. и ВиК елементи към съпътстващи уреди. Нека заедно оформим вашето жилищно пространство в уникално място, което отразява вашата личност. В ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ ценим основата на трайни взаимоотношения с нашите клиенти. Нашият ангажимент към съвършенство се простира отвъд създаването на мебели по поръчка, тъй като насърчаваме дългосрочни партньорства с водещи компании в индустрията. Лоялността е в основата на нашите ценности и се гордеем с изработването на интериорни решения, които отговарят на нуждите на всеки клиент. За запитвания или консултации за мебели по поръчка, свържете се с нас още днес!

Ем Дом Мебели © 2024. Всички права запазени