• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • office@mebeli-poruchka.com

+359 896 072 964

Кухни по Поръчка

Кухните по поръчка се превръщат в най-специалното място за всеки дом. Място което трябва да притежава съвкупност от уют, удобство, топлина и не на последно място елегантност. Познавайки добре пазара, фирма ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ се стреми да предлага на своите клиенти качествени продукти, на добри цени.

Кухни по поръчка

от ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ ви носи кухненско обзавеждане по индивидуален проект, което отговаря на списъка с изисквания на идеалната за вас кухня! Ние най-често изработваме кухни по поръчка за София, но работим с всеки друг град, дори държава!

Нашите проектанти задължително обръщат внимание на универсалните правила при изграждане на проект за кухня по поръчка, а те са:

  • Избягване на хаотични движения, абсолютно целенасочено разпределение на уреди и шкафове в кухненското пространство, минимални компромиси в полза на визията и дизайна за сметка на функционалността във вашата кухня;
  • Съдомиялната машина, ако се предвижда такава в кухнята, е препоръчително да бъде непосредствено до шкафовете, в който ще съхранявате прибори, чинии и чаши;
  • Правилното оразмеряване на обемите на хладилника и шкафовете за съхранение на суровите продукти е важно и се осъществява спрямо индивидуалните навици на семейството Ви;
  • Планирането на осветлението е един от важните фактори при изграждането на вашата поръчкова кухня, тъй като то ще направи обитаването и ползването на кухнята още по-удобно и уютно;

Разгледайте няколко наши кухни по поръчка тук:
Кухня по поръчка АННА
Кухня по поръчка РЕНЕ
Кухня по поръчка АЛЕКСИЯ

С „ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ” Вие ще получите кухня по поръчка издържана напълно в последните и актуални модни тенденции в мебелното обзавеждане.

За да бъде завършен цикълът на комфорт в топлата зона на кухнята ние ще ви предложим висококчествени механизми, вградени в кухненската мебел. Незабележими и недоловими, те  са там, за да правят живота ви по-лесен. Подредете вещите в кухнята си, така че да ги използвате с лекота. Наслаждавайте се всеки ден на удобството от безшумното и изискващо минимални усилия движение на кухненските шкафове и чекмеджета.
Фирмата ни работи с водещите производители  в бранша на мебелния обков за – Blum, Hettich, HAFELE.

При изработката на вашата кухня по поръчка ви предлагаме широко списък от материали.

Фирмата работи с ЛПДЧ представени от фирми- EGGER, FUNDERMAX, GLAEF SPA,  GLUNZ, SKIN, GETALIT, KAINDL, KRONOSPAN.

Широга гама от MDF плоскости – фурнир, MDF боя мат или гланц, MDF с широка гама с профилирани врати позволяващи да бъдат мат или гланц. И не на последно място рзбира се неостаряващ и с главна роля при изграждането на луксозни кухненски мебели, носещи ретро послание е масивният материал.

Кухни по поръчка – София

Свържете се с нас дори само за да обсъдим вашите идеи и да изберем рамка за цената, консултацията е безплатна и ще се радваме да помогнем да се ориентирате по пътя към изработката на съвършената кухня по поръчка за вашия дом!