• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • online@emdom-mebeli.com

+359 896 072 964

Кухни по Поръчка

Кухните по поръчка превръщат може би е най-специалното място в дома Ви в място където се чувствате уютно, удобно и  „елегантно” докато приготвяте храната си. Бързо и ефикасно да се отървавате от отпадъците, мръсните прибори и чиниите. Много е лесно да бъдете примамени от красив кухненски дизайн и да си предствите как мебелната конфигурация подхожда на жилището Ви. В крайна сметка при избора на кухненската мебел е тя да бъде на първо място функционална и точната конфигурация, в която да се чуствате удобно и да е съобразена с вашите изисквания и навици.

Кухни по поръчка

от ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ ви носи кухненско обзавеждане по индивидуален проект, което отговаря на списъка с изисквания на идеалната за вас кухня! Ние най-често изработваме кухни по поръчка за София, но работим с всеки друг град, дори държава!

Нашите проектанти задължително обръщат внимание на универсалните правила при изграждане на проект за кухня по поръчка, а те са:

  • Избягване на хаотични движения, абсолютно целенасочено разпределение на уреди и шкафове в кухненското пространство, минимални компромиси в полза на визията и дизайна за сметка на функционалността във вашата кухня;
  • Съдомиялната машина, ако се предвижда такава в кухнята, е препоръчително да бъде непосредствено до шкафовете, в който ще съхранявате прибори, чинии и чаши;
  • Правилното оразмеряване на обемите на хладилника и шкафовете за съхранение на суровите продукти е важно и се осъществява спрямо индивидуалните навици на семейството Ви;
  • Планирането на осветлението е един от важните фактори при изграждането на вашата поръчкова кухня, тъй като то ще направи обитаването и ползването на кухнята още по-удобно и уютно;

Разгледайте няколко наши кухни по поръчка тук:
Кухня по поръчка АННА
Кухня по поръчка РЕНЕ
Кухня по поръчка АЛЕКСИЯ

С „ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ” Вие ще получите кухня по поръчка издържана напълно в последните и актуални модни тенденции в мебелното обзавеждане.

За да бъде завършен цикълът на комфорт в топлата зона на кухнята ние ще ви предложим висококчествени механизми, вградени в кухненската мебел. Незабележими и недоловими, те  са там, за да правят живота ви по-лесен. Подредете вещите в кухнята си, така че да ги използвате с лекота. Наслаждавайте се всеки ден на удобството от безшумното и изискващо минимални усилия движение на кухненските шкафове и чекмеджета.
Фирмата ни работи с водещите производители  в бранша на мебелния обков за – Blum, Hettich, HAFELE.

При изработката на вашата кухня по поръчка ви предлагаме широко списък от материали.

Фирмата работи с ЛПДЧ представени от фирми- EGGER, FUNDERMAX, GLAEF SPA,  GLUNZ, SKIN, GETALIT, KAINDL, KRONOSPAN.

Широга гама от MDF плоскости – фурнир, MDF боя мат или гланц, MDF с широка гама с профилирани врати позволяващи да бъдат мат или гланц. И не на последно място рзбира се неостаряващ и с главна роля при изграждането на луксозни кухненски мебели, носещи ретро послание е масивният материал.

Кухни по поръчка – София

Свържете се с нас дори само за да обсъдим вашите идеи и да изберем рамка за цената, консултацията е безплатна и ще се радваме да помогнем да се ориентирате по пътя към изработката на съвършената кухня по поръчка за вашия дом!