• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • office@mebeli-poruchka.com

+359 896 072 964

Хубавият дом се познава по това дали има поне една истинска спалня. В тази любима за всеки стая може да се откъснете не само за почивка, а за чете на поредната интересна книжка или малко работа с лаптопа например.  Затова и изборът на подходяща мебелировка е от огромно значение. Тя трябва да предразполага към релакс и отмора след дългия и напрегнат ден, да предлага удобство и спокойствие. Ние в мебели ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ ще изготивм за Вас уютно и функционално интериорно обзавеждане, отговарящо на последните модни тенденции в мебелното производство.Прецизно взима под внимае всяко ваше изискване и превръща ме всяко нестандарно, скосено или ограничено пространство в мечтаното спално обзавеждане.

С мебли по поръчка ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ Вие сте художникът. Ако сте романтична личност, най-много ще ви подхожда класическа спалня в стил Прованс или Тоскана. Класическите спални в тъмни цветове са изключително подходящи за тези от Вас, които са очаровани от стила и достолепието на английския дом. Стиловете минимализъм и модернистичен са за почитателите на изчистените линии в мебелното обзавеждане. Когато не разполагате с просторна спалня, важното е да съчетаете миниум мебели с максимална практичност и съвременни аксесоари.

Главна роля в обзавеждането на спалнята играе леглото. Дали то ще бъде единично или двойно, това зависи от Вашите нужди и предпочитания, но особено внимание трябва да обърнете на матрака, защото той е гаранция за добър сън и почивка. ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ можем да ви предложим широка гама от латексови матраци, с доказано качество и произведени в България. Фирмата ни работи с матраци Magniflex, матраци НАНИ, PARADISE

Фирма ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ произвежда и тапицирани легла по поръчка. Голямото легло преживя различни повече или по-малко революционни промени – вижаде ме го като поредната голяма мека мебел. Предлага ме Тапицирани легла по поръчка с включени допълнителни екстри, като мини офис или минибиблиотеки, с едри приставки за разни предмети, вградено осветление и т.н.