• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • office@mebeli-poruchka.com

+359 896 072 964

Дневната е онази част от жилището, която отразява  вкусът и житейската Ви философия. Копнежът за лекота, простор и непринудено общуване премахва преградите между кухнята и дневната и ги слива в обща композиционна мебел, която е центърът на съвременните жилища. Това е мястото за среща с приятели, за споделяне на най-съкровените желания с най-близките Ви хора или просто място за почивка, където да преоткриете себе си. Затова е важно дневната да приласкава с неподправено очарование и изискан уют.

При проектиране на дневни по поръчка ние се стремим да оформим едно плавно преливащо се пространство с изискана и стилна визия, като се вдъхновяваме от Вашата личност. С мебели по поръка ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ холния сет може е семпла композиция от етажерки и шкафове, носеща посланието на изтънчения Италиански дизайн или монолитен блок от гардероби,  шкафове, лавици с голяма библиотека притежаващи почерка на неостаряващия романтичен акцент.

ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ ще представи на Вашето внимание голяма гама от материали, като ЛПДЧ плоскости, разнообразие от MDF повърхности, профилирани вратички, принт стъкла или боядисани стъкла. Както при всяка мебел по поръчка и ще предоставим висококачестен обков, с който живота на избаните мебели се удължава напред в годините.