• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • office@mebeli-poruchka.com

+359 896 072 964

Всеки родител иска рожбата му да расте в красива среда. И затова при изграждането на крайната визия в детската стая се обръща специално внимане. При изграждането на карйния проект в ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ взимама на пъво място бесопасноста на малките притежатели, и след това усмихнатия дизайн. С нашата фирма Вие ще получите детска стая по поръчка изградена с любов и креативен, иновативен акцент.

В зависимост от нуждите, детската стая може да бъде съчетание от еденични легла с ракла, гардеробчета и място за учене. Или обзавеждане комбинирано с разчупена композиция от двуетажни легла с многобройни чекмеджета и шкачета. За детското обзавеждане бих ме Ви препоръчали да присъства и легло сандвич. Много полезна мебел ако имате някой закъснял гост.

Всяко дете има свой любим анимационен герой, който може да вплетем в обзавеждането с принт върху врати те на гардероба или скрина.

За последен щтрих в обзавеждане на детската стая ние залага ме на разчупени и нестандартни форми в комбинация с многобройни и различни полици върху  които да поставяте  успехите на малките палвници.