• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • office@mebeli-poruchka.com

+359 896 072 964

За всеки дом от голяма важност са мебелите са съхранението на разнообразните вещи съпътстващи всяко семейство. Фирма ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ произвежда гардероби по поръчка с инстънчен дизайн. Този тип мебел намира място във всяка една жищна зона и като единичен компонент нашите проектанти го вписват елегантно в заобикалащия го интериор.

ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ изработва многообраие от мебели гардероби по поръчка и гардеробни стай. Всяко нестандарта ниша или скосено пространство може да бъде призпособено в практична мебел. С елегантен почерк гардеробът може да бъде и преградна стена между отделните зони на домът Ви с две различни лица. Разбира се, като всяка мебел по поръчка и този ансанбъл може да бъде изпилнен с карсив и елегантен дизайн, допълващ цялостната изграждаща визия на жилищната площт.

За ваш комфорт ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ предлага и голяма гама от вградени аксесоари. Допълнителни удобства създават държачите за пандалони, колани, вратовръзки и обувки, кошници за бельо, ливт лостове. За максимален уют ние Ви предлагаме и вградено LED осветление, което има опция и за сензорно включване.

Изработваме гардероби по поръчка с плъзгащи врати, чупещи врати или стандартно отваряне, по желание на клиента. Също така по ваше изискване и предпочитание вратите на гардеробната мебел може да бъдат изпълнени с изцяло огледални врати или избран от Вас принт мотив. Фирмата предлага и гардеробни врати изработени в комбинация от масивни материали и огледало или стъклени тетайли. За изработката на гардероба по поръчка разполагаме с голяма гама от материали от MDF, ЛПДЧ плоскости, боядисани стъкла, както и огледала в различен цвят.

И разбира се не на последно място по важност гардеробите по поръчка се изработ с високо качестевен обков. Водещите фирми в мебелния обков с, които работим са hettich, SEVROL и hafele.