• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • office@mebeli-poruchka.com

+359 896 072 964

Атрето най-малкото помещение в дома играе голяма роля за първото впечетление. Често входното предверие е малко и тясно помещение, а понякога дори не е категоричо обособено. Затова обзавеждането му е трудно. Фирма ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ ще отдели специално внимание над нестандарарното част от жилището Ви и ще го преобаразим с точните, практични и естетични мебели.   То може да бъде обзаведено с обемни мебели, като голям вграден гардероб, в който ще се прибират връхни дрехи, обувки, чанти или ученически раници, спортни принадлежности, дири прахомускачка и препарати за почистване. За тези от вас, които приемат антрето за преходна зона, която предпазва вътрешността на дома от влизащия студен въздух, както и от прахта, внасяме от вън са подходящи модулните мебели. Композиция от мебели по поръчка като закачалки, шкафчета, малки гардеробчета и красиво огледало.

Гамата от материали с които работим е голяма. Краината композиция на Антрето може елегантно да бъде съчетана с дървесен модив, метален акцент и красиви разчупени дръжки и закачалки или съвсем различна, това решавате Вие.

Фирма ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ произвежда огледа по поръчка с разнообрани, стилни и елегантни профилни рамки, както стенни огледални панели със закачалки.