• ул. "Неделчо Бончев" 10, 1528 НПЗ Искър
  • office@mebeli-poruchka.com

+359 896 072 964

За ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ

Мебели по поръчка „ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ” е фирма, която предлага комплексно обзавеждане за Вашия дом, офис или хотел . Във всеки един проект ние влагаме иновативност и ергономчност. Креативен подход към проектирането на мебели и изготвяне на цялостни интериорни репшения се превърнаха в наша визитна картичка.

Ние от фирма  ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ сме водени от стремежа да създадем за Вас красив и уютен дом или офис, който да израсява неповторимостта на Вашата личност и да се отличава със стил и комфорт. Мебелна фирма ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ изработва  кухни по поръчка, спални, цялостно детско обзавеждане по поръка, мебели за дневна, обзавеждане за входноното предверие, офиси и хотели. Основната задача, която сме си поставили, е да изработваме качествени продукти на достъпни цени.

Материалите и механизмите, които използваме при производството на мебели по поръчка се характеризират с високо качество, защото работим с най-изявените световни производители в бранша на мебелен обков и плоскости. Богатството от цветови нюанси и структури, които предлагаме, ни позволяват да не поставяме ограничения пред фантазията Ви.

Фирмата ни разполага със собствен шоурум , в който можете да видите и пипнете мостри от материали, аксесоари за мебели, кухненски уреди, матраци, някои изработени мебели по поръчка. ЕМ ДОМ МЕБЕЛИ има и собствена произвотствена база в град София, в която изработваме проектираните за Вас мебели. Основно предимство на фирмата е, че нашите проектанти и монтажна груба работят в синхрон, с което грешките се намаляват до минимум.